L'equip masculí absolut finalitza setè en la final B del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 14 Jan 2020
Whatsapp

L'equip masculí absolut va finalitzar en una notable 7a posició en la final B del Campionat de Catalunya de clubs de pista coberta que va tenir lloc aquest cap de setmana a Sabadell, millorant la classificació d'altres temporades.

La major aportació de punts la va assolir Jan Sans, atleta internacional especialista en proves de tanques curtes, en guanyar la cursa dels 60 metres tanques amb un registre de 8,12 segons igualant la seva marca persona. Dídac Expósito, atleta que tornava al club competia en un gran nivell en la prova del llançament de pes sent segon amb un millor llançament de 11,95 metres. Jan Monserrate als 60 metres llisos era quart aturant el crono els 7,27 segons.

En els concursos de salts de llargada i perxa, Pablo Ángel i Manuel Pizarro finalitzaven en la 6a posició amb 1.70 metres i 3.90 metres, respectivament. Marc Jose, que tornava al club del seus orígens, aconseguia també la 6a posició en el concurs del salt de llargada (6,08 metres).

Setens van ser Pol Aixalà en la cursa del 400 metres (54,11 segons), Aleix Lago en els 800 metres (2.01,98 minuts), Gerard Parera en la cursa del 1500 metres (4.27,98 minuts) i Xavier Ros al 3000 metres (9.34,06 minuts). Ot Pentinat que debutava amb l'equip completava l'aportació de punts sent vuitè en el concurs del Triple salt aconseguint una millor marca de 11,43 metres. En el 200 metres Bernat Verdú també finalitzà vuité.

Únicament tres atletes sèniors composaven l'equip masculí al qual se li augura un gran futur.

El CA Manresa va ser el guanyador de l'encontre i el proper any competirà en la màxima categoria catalana.