Jan Sans, Andrea Trapé i Mireia López pugen al podi del Català sub-23 de pista coberta

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 26 Jan 2020
Whatsapp

Els atletes del Club Atletisme Tarragona han assolit un total de tres medalles en els Campionats de Catalunya sub-23 de pista coberta que es van disputar aquest cap de setmana a la pista coberta de Sabadell.

Jan Sans era campió de Catalunya en la prova dels 60 llisos, Andrea Trapé era subcampiona en el concurs del salt de llargada i Mireia López aconseguia la medalla de bronce en la prova dels 60 tanques. Grans resultats de tots els components del Club Atletisme Tarragona on Andrea Trapé també va disputar el 60 tanques finalitzant en cinquena posició, Nerea Lago era sisena en els 400 metres, y Javier Almalé finalitzava en la 15a posició.

Jan Sans quallava una gran semifinal en la prova dels 60 llisos sent la segona marca de tots els participants (6.94 segons). Ja en la final, l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa realitzava una cursa excel·lent, aconseguint la victòria amb una estratosfèrica marca de 6.81 segons que representava rècord dels campionats i el posiciona entre els millors especialistes d'Espanya de la modalitat. En aquesta mateixa prova, Javier Almalé no aconseguia classificar-se per la finalitzant 6è amb un temps de 7.33 segons.

Andrea Trapé realitzava un excel·lent concurs en el salt de llargada aconseguint un millor salt de 5.35 metres que li feia pujar el podi en aconseguir el subcampionat en aquesta prova.

Mireia López competia en la prova de 60 metres tanques on en la semifinal aconseguia ser segona i fer la marca de la temporada, 8.83 segons, classificant-se per la final on aconseguia ser tercera amb una marca de 8.85 segons. En aquesta mateixa prova dels 60 metres tanques, Andrea Trapé aconseguia ser tercera en la semifinal, 9.07 segons, assolint el cinquè lloc aturant el crono els 9.34 segons.

Nerea Lago realitzava la prova del 400 metres d'un gran nivell on era sisena amb un registre de 1.05.50 minuts.

El CAT finalitzà aquest Campionat de Catalunya Sub23 de pista coberta en una magnífica 7a posició global, 4a posició en categoria femenina i 13a en la categoria masculina.