Les atletes veteranes del CA Tarragona, quartes de Catalunya

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 03 Feb 2020

El dissabte, 1 de febrer, es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya de Clubs Màster d’atletisme. El CA Tarragona presentava equips en les categories femenina i masculina. L’equip femení va aconseguir el quart lloc final mentre que el masculí va acabar en desena posició.

A la categoria femenina es va produir un triple empat a 35 punts per a la tercera posició entre els equips del CA Tarragona, el Cornellà At i el GA Lluïsos Mataró, emportant-se aquestes últimes el tercer lloc final per tenir més primeres posicions parcials que els altres dos equips. Les tarragonines van acabar en una molt bona quarta posició final. Les proves en les que es van aconseguir més punts, 6 punts, van ser en 3000 metres, on la Carme Ferré va completar la cursa amb un temps de 13:04.92 minuts, i en 60 metres llisos, amb l’Ana Cabello que va aturar el cronòmetre als 9.16 segons.

La Patri Amador va obtenir 5 punts a l’acabar en tercera posició els 800 metres, amb un registre de 2:28.05 minuts.

També van aconseguir un bon grapat de punts la Gemma Solé, als 400 metres, la Marisa Pradillo, al salt de llargada, i la Fermina Garrido, als 1500 metres. La Gemma va aconseguir marca personal en els 400 metres amb un bon temps de 1:14.51m. La Marisa va fregar els 3 metres a la llargada, arribant a 2.97, mentre que la Fermina va marcar un registre de 6:08.57m a la seva prova.

La Pilar Fernández, als 200m, la Marisa Pradillo, al pes, i la Maribel Vallvé, al salt d’alçada, van completar l’equip a les proves individuals. La Pilar va aconseguir un temps de 33.70 segons a la prova de 200 metres En el llançament de pes, la Marisa Pradillo va aconseguir llançar l’artefacte fins els 6.40 metres. A la prova del salt d’alçada, la Maribel va superar els 1.12 metres.

L’última prova de la jornada va ser el relleu 4x200, format per Ana Cabello, Pilar Fernández, Gemma Solé i Carme Ferré. En aquesta prova es decidien les posicions finals i el relleu tarragoní va obtenir la tercera posició amb un impressionant registre de 2:10.00 minuts. Aquest fet li permetia assolir la quarta plaça final del Campionat amb un total de 35 punts, només superades pels potents equips del Barcelona Atletisme, 54 punts, i l’Avinent Manresa, 49 punts, i pel GA Lluïsos Mataró, amb els mateixos punts que les tarragonines.

Per la seva banda, l’equip masculí es presentava a aquesta competició amb diverses baixes i va haver de deixar proves sense participants, la qual cosa el va fer endarrerir fins a la desena posició a la classificació per equips. Les proves en les que va destacar l’equip masculí van ser 800 metres llisos, amb Juan Carlos Herrera, que va guanyar la prova amb un excel·lent temps de 2:05.34 minuts, registre que li suposa una nova marca personal, salt de llargada, amb Josep Maria Mateo, que va finalitzar quart amb un salt de 4.94 metres i salt d’alçada, amb Pere Pardines, que va obtenir la cinquena plaça en superar el llistó situat a 1.51m.