Dos podis al Camp. de Catalunya de Combinades SUB14

Imatge de Nerea Lago Garbajosa
Nerea Lago Garbajosa 21 Feb 2020

Dissabte 15 es va disputar a Sabadell el Campionat de Catalunya de proves combinades de la categoria sub 14, en el que van prendre part tres atletes de l'ecat amb un resultat excelent. Silvia Vicente va emportar-se la plata, fent marca personal a les quatre proves disputades: 10''29 als 60 tanques, 1'37 a l'alçada, 8.89 al pes i 4.91 metres a la llargada, marca que la va portar a guanyar la prova. Lluc Subiros va quedar 3r del campionat, amb dues marques personals: 5'14 a la llargada i 1'55 a l'alçada, prova que va guanyar. Les altres marques van ser: 8"61 al 60 llisos i 9'80 al pes. Victor Jimenez s'estrenava a la pista coberta amb una posició de finalista, va acabar 7è tot i ser de 1r any i aconseguint marca personal a la llargada amb 4'74 metres. També va aturar el crono amb 8'59 als 60 llisos, va arribar al pes als 5'15 i va passar el llistó d'alçada a 1'40. Silvia i Lluc van fer marca personal de les proves combinades amb 2132 i 1705 punts respectivament.