Laurine Elisa Marimón i Laura Yan Solé assoleixen llocs de podi en el Campionat de Catalunya sub18 de Pista Coberta a Sabadell celebrat aquest cap de setmana.

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 02 Mar 2020

Quatre van ser els atletes del CAT que van prendre part en aquest esdeveniment on es van obtenir grans resultats.

Marimón, excel·lent com sempre competint, el matí de diumenge va quedar subcampiona de Catalunya en la prova del salt de llargada fent un millor salt de 5.31 metres a tant sols 1 centímetre de l'atleta del UA Montsià Maria Vidal. Per la tarda va assolir de nou la medalla de plata en el concurs del triple salt arribant als 11.59 metres, per darrera de l'atleta del Cornellà At. Irene Clemente.

Les alegries continuavem en el grup d'atletes del Club Atletisme Tarragona, quan Solé que s'havia classificat pel matí per la final dels 400 metres llisos amb gran solvènvia, per la tarda disputava la final aconseguint una marca de 59.45 segons i assolint la medalla de bronze. Aquesta marca és record del club, demostrant l'atleta tarragonina una gran millora aquesta temporada.

Els dos especialistes sub 18 del CAT també van participar en el campionat on Pablo Ángel va aconseguir en la prova dels 60 metres tanques un gran 4art lloc a la final, havent millorat molt la seva marca personal a la semifinal, 8.29 segons i arribava al campionat amb 8.53. Per la seva banda Clàudia Mir va assolir la novena plaça en la mateixa prova, fent marca personal de 9.27 segons que li permetrà participar al Campionat d'Espanya Sub18 el proper cap de setmana.

Tots quatre atletes en edad juvenil demostren arribar en bona forma en aquest Campionat estatal que es celebrarà a València.