Josep M. Mateo, doble campió d’Espanya d’atletisme màster

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 08 Mar 2020
Whatsapp

Els 2 atletes veterans del Club Atletisme Tarragona, que han participat al Campionat d'Espanya Màster de pista coberta celebrat el cap de setmana passat a Antequera, han aconseguit una excel·lent collita de 5 medalles, 2 de les quals van ser d'or i 3 de bronze.

En Josep Maria Mateo, en la categoria M55, es va proclamar campió d’Espanya per partida doble en les proves de salt de llargada i salt d’alçada. En el salt de llargada va fer un concurs de menys a més i, en l’últim salt, va arribar fins a uns magnífics 5,10 metres mentre que al salt d’alçada va superar el llistó col·locat a 1,52m. El Josep Maria també va participar en el salt amb perxa, disciplina en la que va obtenir el tercer lloc amb un millor salt de 3,10 metres.

En Juan Carlos Herrera, en la categoria M45, va aconseguir dues medalles de bronze. La primera d’elles a la pentatló, prova combinada en la que va obtenir un total de 3244 punts, la qual cosa significa una nova millor marca personal per aquest atleta. També va obtenir el tercer lloc als 800 metres, cursa que va encapçalar fins als últims 100 metres, moment en què es va veure sobrepassat per dos atletes, acabant amb un bon registre de 2:07.49 minuts. També va participar en salt de llargada, prova que va finalitzar en la quarta posició amb un salt de 5,46 metres.