Juan Carlos Herrera, campió d’Espanya de 3000 obstacles

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 12 Oct 2020

L’atleta veterà Juan Carlos Herrera, del Club Atletisme Tarragona, ha participat al Campionat d'Espanya Màster d’aire lliure celebrat aquest cap de setmana a la ciutat gaditana de San Fernando.

En Juan Carlos, en la categoria M45, es va proclamar brillant campió d’Espanya a la prova de 3000 metres obstacles. Va ser una prova que va dominar des de l’inici ja que la va encapçalar des del primer metre i no va abandonar aquesta posició en cap moment. Va controlar als seus rivals durant tota la cursa i, al final, va anar incrementant el ritme de manera progressiva per acabar amb un magnífic temps de 10:33.57 minuts, amb 6 segons d’avantatge sobre el segon classificat. En Juan Carlos també va participar en tres proves més. En el salt d’alçada va obtenir el quart lloc amb un millor salt de 1.51 metres, en els 800 metres va acabar vuitè amb un registre de 2:09.12 minuts i als 1500 metres va parar el crono amb uns bons 4:25.75 minuts per acabar en la novena posició final d’aquesta prova.