Laurine Elisa Marimon campiona d'Espanya en salt de llargada i quarta en el triple salt

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 16 Mar 2021

Aquest cap de setmana es va celebrar al Palau Sant Jordi el Campionat d'Espanya Sub18. El CA Tarragona va estar representat per Laurine Elisa Marimon, atleta entrenada al CAR de Sant Cugat sota les ordres d'Antonio Corgos, que va participar en el triple salt i en salt de llargada.

L'atleta cambrilenca del CA Tarragona diumenge es va proclamar campiona d'Espanya en salt de llargada on va fer una marca de 5,61 m, el que representa una nova millor marca personal. El podi del concurs de salt de llargada va estar molt disputat, només van separar 11 centímetres a Laurine Elisa Marimon de la 4a classificada. Marimón va fer un gran concurs fent salts de menys a més, col·locant-se en primera posició en el tercer salt i fent el millor en el cinquè competint de manera excel·lent.

Dissabte ja havia competit en la prova de triple salt en la que va finalitzar en quarta posició amb una marca de 12,14 m, a tan sols 4 centímetres del bronze. La marca de Laurine, suposa una nova millor marca de la temporada per l'atleta i una nova millor marca personal indoor.

Laurine Elisa Marimon tanca amb aquest campionat una excel·lent temporada de Pista Coberta.

Fotografies de Laurine al podi feta per RFEA i amb medalla feta per Club Atletisme Tarragona