Mireia López campiona de Catalunya absoluta en proves combinades

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 04 May 2021

Aquest cap de setmana, la Mireia López representava al Club Atletisme Tarragona en el Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria Sub23 i absoluta celebrat a l'Estadi Serrahima a Barcelona.

López, especialista en la disciplina de tanques, es va penjar l'or en categoria absoluta i en categoria Sub23 en l'heptatló femenina amb una marca total de 4451 punts.
L'atleta tarragonina es va imposar en quatre de les set proves. El seu potencial ja el marcava des de la primera prova, guanyant els 100 metres tanques amb un registre de 14,45 segons. També va guanyar la prova de pes amb una marca de 9,32 metres, els 200 metres llisos amb una marca de 26,00 segons i la javelina amb una marca de 31,87 metres. L'atleta entrenada per Àlex Mancheño era segona en salt de llargada amb una marca de 5,31 metres i a finalitzar setena i desena en els 800 metres llisos i el salt d'alçada, respectivament.