Mireia López quarta amb la selecció catalana al Campionat d'Espanya de Proves Combinades de Federacions Autonòmiques

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 27 May 2021
Whatsapp

Aquest cap de setmana, la Mireia López representava a la selecció catalana en el Campionat d'Espanya de Proves Combinades de Federacions autonòmiques en categoria absoluta celebrat a Álhama de Múrcia.


La selecció catalana formada per Jesús Castillo (Decatló Absoluta), Joaquim Rodríguez (Decatló Sub20), Mireia López (Heptatló Absoluta) i Anna Tuñon (heptatló Sub18) va finalitzar en quarta posició amb un total de 21.328 punts.


L'atleta tarragonina va començar la primera jornada de l'heptatló amb els 100 metres tanques, on va parar el cronòmetre als 13,91 segons, marca invalidada pel vent al ser superior a 2 m/s. En el salt d'alçada va superar el llistó fins als 1,46 metres, en llançament de pes va enviar l'artefacte fins als 9,14 metres i en els 200 metres llisos va fer una marca de 25,56 segons.


En la segona jornada, tots els atletes van haver de fer front a una complicada situació climatològica causada per una intensa i constant pluja. López va fer un millor salt de llargada de 5,07 metres, un millor llançament de javelina de 30,18 metres i en els 800 metres llisos va parar el cronòmetre en 2'38"44, el que suposa una nova marca personal per l'atleta. López va finalitzar l'heptatló amb una marca de 4521 punts.