Bàrbara Pintado i Dídac Expósito tercers d’Espanya màster al Campionat d’Espanya de Pentatló de Llançaments

Andrea

Aquest cap de setmana, dos atletes del CA Tarragona van participar al Campionat d’Espanya Màster de Pentatló de Llançaments celebrat a l’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell.

En categoria F35, Bàrbara Pintado va ser tercera d’Espanya amb una marca de 2523  punts. Pintado iniciava el pentatló amb un millor llançament de martell de 29,13 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. En la segon prova va enviar l'artefacte del pes fins als 8,84 metres. En disc va fer una marca de 34,73 metres. En el llançament de javelina va fer un millor llançament de 22,95 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat enviar l'artefacte de 9,08 kg fins als 10,28 metres.
 

En categoria M45, Dídac Expósito va se bronze amb una marca de 2642 punts. Expósito va iniciar el pentatló amb la prova del martell on va fer marca de la temporada en enviar l'artefacte fins als 32,61 metres. En el llançament de pes va fer una marca de 11,13 metres. En el disc va enviar l'artefacte fins als 29,61 metres. En la javelina va fer un millor llançament de 26,58 metres, el que suposa una nova millor marca de la temporada. I finalment en el llançament de martell pesat va enviar l'artefacte fins als 9,90 metres.

 

Comentaris