Dos ors i una plata al Campionat de Catalunya sub23

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 08 Jun 2021

Aquest cap de setmana, 7 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Sub23 celebrat a l’estadi Natalia Rodríguez de Tarragona.

La primera medalla del club amfitrió va arribar de la mà de Mireia López en els 100 metres tanques. López es va proclamar campiona de Catalunya amb una marca de 14,92 segons, a les semifinals havia marcat un temps de 14,54 segons. En la mateixa final, Alicia Vázquez va finalitzar sisena amb una marca de 17,03 segons.

Nuria Caballero es va proclamar campiona de Catalunya en salt d’alçada amb una marca d’1,66 metres. L’atleta cambrilenca també va participar en el salt de llargada, però va finalitzar sense marca en fer tres nuls.

En els 400 metres tanques, Andrea Trapé es va penjar la plata amb una marca de 1’02”41, el que significa una nova marca personal per l’atleta altafullenca.

Sira Bo va participar en els 3000 metres obstacles. Bo va finalitzar en quarta posició amb una marca de 11’51”93, el que suposa una nova millor marca personal per l’atleta tarragonina.

Joana Domingo va participar en la final de llançament de disc i de llançament de martell. Domingo va finalitzar cinquena en llançament de disc amb una marca de 33,51 metres i sisena en llançament de martell amb una marca de 32,07 metres.

Gerard Parera va prendre part de la final dels 400 metres tanques, però es va veure obligat abandonar a causa d’una lesió.