Aleix Lago, Maria Falcó i Clàudia Mir bronzes al Campionat de Catalunya sub20

Andrea

Aquest cap de setmana, 6 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Sub20 celebrat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Aleix Lago, Maria Falcó i Clàudia Mir van ser els grans destacats del club tarragoní en penjar-se la medalla de bronze en les seves respectives proves. Lago, entrenat per David Lago, va ser tercer en els 800 metres llisos en una cursa tàctica amb una marca de 1'56"35. Falcó, entrenada per Bernat Rocamora, va pujar fins al tercer calaix del podi en el salt d'alçada amb una marca d'1,65 metres, el que suposa mínima per participar en el Campionat d'Espanya i una nova millor marca personal per l'atleta tarragonina. I Mir, entrenada per Ferran Tortosa, va guanyar el bronze en els 400 metres tanques amb una marca d'1'04"17, millorant el seu antic millor registre.
Laura Yan Solé es va quedar a tan sols una posició de pujar al podi. L'atleta tarragonina va ser quarta en els 100 metres llisos amb una marca de 12,96 segons. Carla González va ser cinquena en els 800 metres llisos amb una marca de 2'28"34. I Edgar José va ser setè en salt de llargada amb una marca de 6,06 metres i va ser semifinalista en els 400 metres tanques amb un registre de 1'07"87.
La següent gran fita dels atletes Sub20 serà el Campionat d'Espanya que es celebrarà a Monzón el 3 i 4 de juliol.

Comentaris