3 campions de Catalunya Màster del CA Tarragona

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 31 Oct 2021

El dissabte 30 d’octubre s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de Pentatló Màster a Tarragona, durant el qual 3 atletes del Club Atletisme Tarragona han aconseguit ser campions de Catalunya. Aquests 3 atletes són Gemma Solé, en la categoria F50, Francisco Griñant, en la categoria M70 i Josep Maria Mateo, en la categoria M55.

La Gemma Solé va acabar la pentatló amb 2927 punts, el que suposa un marca personal per a aquesta atleta. Va destacar especialment en els 80 metres tanques, amb un registre de 14,81s, i en els salts d’alçada i llargada, amb unes marques de 1,27m i 3,80, respectivament. Aquest últim salt també li suposa millorar la seva marca personal d’aquesta prova.

El Francisco Griñant va aconseguir 1991 punts a la pentatló. Ha estat l’atleta més veterà que ha participat en aquest campionat i té el mèrit afegit d’haver completat, amb una edat de més de 70 anys, aquesta competició formada per proves molt diverses (curses, llançaments i salts). Les proves en les que va obtenir millors resultats van ser en el salt de llargada, amb una destacada marca de 3,47m, i en la cursa de 1500 metres amb un registre de 7m 09,04s.

El Josep Maria Mateo va completar la pentatló amb 2756 punts. Va obtenir bons resultats en el salt de llargada, amb un millor salt 4,86m, i en els 200 metres llisos, prova en la que va parar el cronòmetre en 27,59 segons.