6 medalles per als atletes del CA Tarragona al Campionat d’Espanya Màster

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 29 Nov 2021
Whatsapp

Els atletes veterans del Club Atletisme Tarragona Josep Maria Mateo, Gemma Solé i Ana Cabello han participat al Campionat d'Espanya Màster de pista coberta celebrat el cap de setmana passat a Ourense i han aconseguit una excel·lent collita de 6 medalles, 3 de les quals van ser d'or, 2 de plata i una de bronze, a més de dos quarts llocs.

En Josep Maria Mateo, en la categoria M55, es va proclamar campió d’Espanya per partida doble en les proves de salt de llargada i salt d’alçada. En el salt de llargada va fer un concurs de menys a més i, en l’últim salt, va arribar fins als 4,83 metres mentre que al salt d’alçada va superar el llistó col·locat a 1,54m. El Josep Maria també va participar en el salt amb perxa, disciplina en la que va obtenir el segon lloc amb un millor salt de 3,20 metres.

La Gemma Solé (F50) va guanyar de manera brillant la pentatló aconseguint una puntuació final de 2931 punts, resultat que li suposa una nova millor marca personal. D’entre les cinc proves que formen la pentatló, va destacar especialment en els 60 metres tanques, on va aconseguir un esplèndid registre de 11,07 segons, millorant ostensiblement la seva marca personal d’aquesta prova. El resultat d’aquesta prova li va permetre encapçalar la pentatló en tot moment i va defensar i mantenir aquesta posició fins l’última prova, els 800 metres llisos, la qual va acabar amb una gran marca de 1:57.79 minuts. Per altra banda, també va participar en les proves individuals de 60 metres tanques i salt d’alçada, aconseguint la medalla de plata i la medalla de bronze respectivament. En els 60 metres tanques va tornar a fer una magnífica cursa i va parar el crono amb 11,08 segons. En el salt d’alçada va aconseguir sobrepassar el llistó col·locat a 1,30 metres, la qual cosa li suposa marca personal.

L’Ana Cabello (F50) va arribar en quarta posició en una disputada final de 60 metres llisos amb un bon registre de 9,27 segons. També va acabar en el quart lloc en el salt de llargada amb un millor salt de 3,69 metres.