El Club Atletisme Tarragona assoleix la novena posició al català de clubs màster

Andrea

L'equip masculí del Club Atletisme Tarragona, amb un total de 49 punts, ha assolit la novena posició al Campionat de Catalunya Màster en pista coberta celebrat aquest passat diumenge, 9 de gener, a Sabadell.

Jesús Montolio va ser qui va obtenir més punts per al club, ja que va aportar 9 punts en quedar en segona posició a la prova del salt de llargada amb una millor marca de 5,38 metres.

Josep Maria Mateo va quedar en tercera posició en la prova de 60 metres llisos amb un temps de 8,26 segons i aconseguint 8 punts.

L’equip de 4x200 integrat per Josep Maria Puig, Ginés Sánchez, Josep Maria Mateo i Jesús Montolio va sumar 6 punts aturant el cronòmetre en 1'56''67.

La resta d'atletes que van completar l'equip van ser Josep Maria Puig als 200 metres, Ginés Sánchez als 400 metres, José Francisco García als 800 metres, Pedro Ortega als 1500 metres, Jesús Gellida als 3000 metres, Pere Pardines als 60 tanques i l'alçada, Luis Sáez al llançament de pes, Ferran Tortosa al triple salt i Francisco Griñant al salt de perxa.

Comentaris