Nuria Caballero i Mireia López, finalistes al Campionat d’Espanya absolut

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 01 Mar 2022

Aquest cap de setmana, 2 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d’Espanya Absolut celebrat a Ourense on ambdues van aconseguir posició de finalista.

La Nuria Caballero va ser sisena en el salt d’alçada. L’atleta entrenada per Bernat Rocamora va superar el llistó als 1,74 metres, el que suposa igualar la seva millor marca personal i el nou rècord del club. Per la cambrilenca era la seva primera participació en un estatal de categoria absoluta.

L’altra finalista va ser Mireia López. L’atleta entrenada per Àlex Mancheño, després de passar les eliminatòries i la semifinal, va ser setena en els 60 metres tanques amb un temps de 8,46 segons. Per la tarragonina, que es va estrenar en un estatal de categoria absoluta sent atleta sub18, va ser la seva participació en una final d’aquesta categoria.

Laurine Elisa Marimón, atleta sub20 que figurava entre les atletes inscrites en el triple salt, no va poder assistir al campionat degut a qüestions personals.

D’aquesta manera, Nuria Caballero finalitza una excel·lent temporada de pista coberta. La Mireia López la donarà per finalitzada dimecres després del Meeting Internacional de Madrid, que forma part del World Indoor Tour, on ha estat convidada a participar. La Laurine Elisa Marimón tampoc finalitza la temporada de pista coberta, ja que encara li queda el Campionat d'Espanya sub20.