Excel·lent 4a posició al Campionat de Clubs Sub16 en Pista Coberta

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 07 Mar 2022
Whatsapp

L'equip tarragoní va debutar en un Campionat Català de Clubs S16 en pista coberta assolint la 4a posició a només 4 punts del tercer classificat, el UA Terrassa. La victòria se la va endur el CA Terres de Ponent seguits de l'Hospitalet Atletisme.

Començava el Campionat amb el salt d'alçada on Lluc Subirós superava el 1,71 i aconseguint així la 3a posició i els primers punts de l'equip lila.

La jornada continuava amb Matias Hernandez que aconseguia la 3a posició en la primera serie dels 60 metres tanques amb un temps de 10.96. Als 60 metres llisos Unai Ortiz de Landazuri era 2n de la seva serie parant el crono en 7,91 segons, bones sensacions després de les lesions que l'havien tengut un temps aturat. Hector Torrents era 6è en triple salt amb un primer salt de 10,20, mentre Matias Costa amb un últim llancament de 9,41 aconseguiia escalar fins a la 4a posició.

Guillem Ferran era 7è en el salt amb Perxa superant el llistó a 2,30, al mateix temps que Pau Crespo era 10è en els 1.000 llisos amb 3.23.38 sumant uns punts importants en una prova en la que no es especialista.

8a posició per Jan Vives en els 300 llisos, amb un temps de 41,37 en una prova molt ajustada. Joan Martorell aconseguia una magnifica 4a posició en el 600, 2n de la seva seria amb un temps de 1,35,77 i una arribada molt ajustada.

Importantíssima 9a posició als 3000 llisos per part de Xavier Rodriguez que aconseguia un temps de 11.18.89 i mantenia opcions de podi per a l'equip tarragoní abans dels relleus. Abans però una de les actuacions destacades del Campionat va ser la de Víctor Jimenez que va establir un nou record dels Campionats en el Salt de Llargada. Jimenez va fer un concurs molt regular, amb 6.01, 6.08 i un últim salt de 6,21 que li valen també la mínima per als Campionat d'Espanya.

I per acabar, el relleus 4x300 format per Matias Hernandez, Victor Jimenez, Lluc Subiros i Joan Martorell va aconseguir la 3a posició de la serie amb un temps de 2:42,81.