Laurine Elisa Marimón quarta amb presència de tres atletes del Club atletisme Tarragona a l’Estatal Sub20 Indoor

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 16 Mar 2022
Whatsapp

Aquest cap de setmana, 3 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat d’Espanya en categoria sub23 indoor celebrat a Antequera.

La Laruine Elisa Marimón va ser quarta en el salt de llargada. L’atleta entrenada per Antonio Corgos va fer un millor salt de 5,70 metres, el que suposa una nova millor marca personal per ella. L’atleta cambrilenca també havia de participar en el triple salt, però es va veure obligada a renunciar degut a unes molèsties que arrosega al taló.

El Pablo Ángel i la Clàudia Mir van participar en els 60 metres tanques, ambdós entrenats per Ferran Tortosa. Ángel va superar les eliminatòries amb una marca de 8,31 segons, però no va superar la semifinal amb un temps de 8,56 segons després d’entrebancar-se amb una tanca. La marca de les eliminatòries suposa una nova millor marca personal pel tarragoní. Mir va tenir menys sort, ja que no va poder passar les eliminatòries. Tot i així, l’atleta especialista en 400 metres tanques, va fer marca personal parant el cronòmetre en 9,27 segons.

Cal destacar que els 3 atletes del Club Atletisme Tarragona van aconseguir marca personal fent un increïble campionat.