Els Sub16 masculins, podi al català de clubs.

Imatge de Bernat Rocamora Chaparro
Bernat Rocamora Chaparro 30 May 2022

El cap de setmana passat es va disputar a les pistes d'El Prat de Llobregat el Campionat de Catalunya de Clubs de les categories de promoció. L'escola del CAT hi va ser present portant a participar fins a 5 equips.

Els Sub16 masculins es van endur el bronze en un final apretat, amb 4 equips molt igualats que es jugaven les posicions de podi.

Lluc Subirós va guanyar les dues proves en que va participar: la perxa (3.80m) i el 100 metres tanques (15''50).

Joan Martorell va ser 2n al 600 metres llisos, amb un temps de 1'33''51.

Unai Ortiz de Landázuri, a la prova dels 300 llisos va aturar el crono als 39''05, i al salt d'alçada va passar el llistó fins l'1.60m, guanyant-se la 3a i la 6a posició respectivament.

Matias Costa va fer un llençament de 33.34m al disc que el va pujar fins la 3a posició, i un llençament de 23.70m al martell, on va finalitzar 7è.

Víctor Jiménez va ser l'encarregat dels salts horitzontals, assolint la 3a plaça a la llargada ( 5.61m) i la 9a al triple salt (10.85).

Pau Crespo va repetir el 6è lloc tant al llençament de pes com a la javelina, llençant l'artefacte pesat a 10.52m i el lleuger a 34.22m.

Jan Vives, a la prova dels 100 metres llisos va finalitzar en 6a posició arribant a meta amb 12''51.

Hector Torrents va finalitzar el 1000 llisos amb 3'07''01 i en 8a posició.

Xavier Rodriguez també va obtenir plaça de finalista, sent 8è als 3000 llisos amb un temps de 11'27''25.

Martí Vallverdú va arribar 9è a meta, amb un temps de 5'40''32 a la prova dels 1500 obstacles.

El 4x300, format per Joan Martorell, Guillem Ferran, Jan Vives i Bernat Bardina va ser 5è amb 2'55''04, i el 4x100 ( Guillem Ferran, Adrià Pérez, Bernat Bardina, Martí Vallverdú) 6è amb 51''32.

Matias Hernández va patir una caiguda aparatosa als 300 metres tanques que el va impedir arribar a meta.

A la categoria Sub14, els masculins van finalitzar en 4t lloc, destacant les victòries de Paco Lorenzo al 600 (1'37''04), Pau Esteve al salt de llargada (4.63m) i Èric de la Rosa als 1000 obstacles (3'14''76)

Les femenines van ser 7es, destacant la victòria i Rècord dels Campionats de Clara Ortiz de Landázuri a la prova dels 1000 obstacles, amb 3'20''44 i el primer lloc d'Ona Sansa al salt amb perxa (2.50m).

La categoria Sub12 també va ser representada per dos equips. Les femenines van ser 7es i els masculins 11ens, destacant els primers llocs de l'equip femení del relleu 3x600 format per Lara Garcia, Ada Nin i Maria Ferran (5'59''40) i de Marçal Sinfreu a la pilota, que la va llençar fins els 29.10m.