7 medalles pels atletes màster del CA Tarragona al Campionat d’Espanya

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 24 Jun 2022
Whatsapp

Els atletes veterans del CAT Josep Maria Mateo (M55), Gemma Solé (F50) i Bàrbara Pintado (F35) han participat al Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme que s’ha celebrat a Arona (Tenerife) del 17 a 19 de juny. En total s’han emportat 7 medalles, 2 de les quals han estat d’or, 2 de plata i 3 de bronze.

El títol de Campió d’Espanya per partida doble va correspondre a Josep Maria Mateo a les proves del salt de llargada, amb un millor salt de 4,90m aconseguits en el seu últim intent, i salt d’alçada, amb una marca de 1,53m. A més, en Mateo va ser segon en el salt de perxa, amb un registre de 2,86m, i tercer en el triple salt, amb 9,76m.

L’altra medalla de plata, la va aconseguir Bàrbara Pintado en el llançament de disc amb un millor llançament de 34,97 metres, a poc més de mig metre de l’or.

La Gemma Solé va assolir dues medalles de bronze a les especialitats de tanques, en dues curses on va lluir el seu esperit competitiu per guanyar aquestes posicions en els últims metres. En 80 metres tanques va aconseguir un registre de 14,45 segons i als 300 metres tanques va parar el cronòmetre en 55,16 segons. Aquestes dues marques li suposen millorar la seva marca personal. Per altra banda, la Gemma va ser setena al salt d’alçada, amb un salt de 1,24, i es va quedar a dues mil·lèsimes de poder entrar a la final de 100 metres llisos.