4 medalles i 1 lloc de finalista pels atletes del Club Atletisme Tarragona al Campionat de Catalunya Sub20

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 05 Jul 2022
Whatsapp

Aquest cap de setmana, 5 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Sub20 celebrat a l'estadi municipal Les Basses de Lleida. Els atletes del conjunt tarragoní van aconseguir una medalla d’or, una medalla de plata i dues medalles de bronze

L’Oscar Lefler es va proclamar campió de Catalunya en els 3000 metres obstàcles, va finalizar la prova amb un temps de 10 minuts, 22 segons i 44 cenèssimes.

La Clàudia Mir va ser segona en els 400 metres tanques amb un temps d’1 minut 4 segons i 7 centèssimes.
La Carla González va ser tercera en els 3000 metres obstàcles amb una marca de 12 minuts, 23 segons i 85 centèssimes.

El Pablo Ángel va ser tercer en els 110 metres tanques amb un temps de 14,61 segons, però la marca és invalida perquè el vent supera els 2 m/s.  A les semifinals l’atleta tarragoní va parar el cronòmetre en 14,83 segons.

El Nil Pinyol  va ser vuitè en el triple salt amb un millor salt de 12,05 metres, el que suposa una nova millor marca personal per l'atleta selvatà, i va ser desè en el salt de llargada amb una marca de 5,89 metres.

La següent gran fita dels atletes Sub20 serà el Campionat d'Espanya que es celebrarà a Torrent el 16 i 17 de juliol