Maria Antonietta Salazar i Sofia Rubio bronze en el Campionat de Catalunya sub18

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 01 Mar 2023
Whatsapp

El 26 de febrer es va celebrar a la pista coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya en categoria sub18, on van participar 5 representants del CA Tarragona.

La Maria Antonietta Salazar i la Sofia Rubio es van emportar el bronze en les seves respectives proves. Salazar va ser tercera en els 60 metres llisos amb un temps de 8,02 segons, també va ser quarta en els 200 metres llisos amb un temps de 26,00 segons, el que suposa una nova marca personal per l’atleta. En canvi, Rubio va pujar al tercer calaix del podi en el salt d’alçada amb una marca d’1,53 metres.

El Lluc Subirós va ser sisè en el salt amb perxa amb una marca de 3,80 metres i va participar en les semifinals dels 60 metres tanques on va finalitzar amb un temps de 9,19 segons. L’Unai Ortiz de Landázuri va ser vuitè en el salt d’alçada amb una marca d’1,77 metres. I, finalment, la Silvia Vicente va ser semifinalista en els 60 metres tanques amb un temps de 9,52 segons.

 

El proper 11 i 12 de març la Maria Antonietta, la Sofia Rubio i el Lluc Subriós es desplaçaran a Salamanca per competir en el Campionat d’Espanya sub18.