Èxit de l'ECAT al català de clubs amb 3 podis

Imatge de Bernat Rocamora Chaparro
Bernat Rocamora Chaparro 25 May 2023

El cap de setmana passat es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs a les pistes del Prat de Llobregat. Hi van prendre part 6 equips entre les diferents categories de l'escola.

L'equip Sub16 masculí es va proclamar campió de Catalunya destacant la doble victòria de Víctor Jiménez als 100 llisos (11''95) i a la llargada (6.19m), i els primers llocs de Pau crespo, amb rècord dels campionats inclòs, a la javelina (55.76m) i Marc Suárez al 5000 metres marxa (24'09''62).

Els Sub12 masculins van ser subcampions amb Hugo Diaz al 2000 llisos (7'20''71), Kilian Pedrol a l'alçada (1.26m) i Kilian Borredà al 600 llisos (1'54''03) com a destacats.

L'equip Sub10 va pujar al 3r calaix del podi de la categoria masculina sent Gael Torres al llençament de vòrtex (25.58m), Antonio Balazote a la llargada (3.54m), Pol Diaz als 1000 marxa (6'40''99) i el relleu format per Biel Gordillo, Blai Lligadas, Nil Torres i Antonio Balazote els destacats de la jornada.

L'equip femení de la categoria Sub14 va finalitzar en 6a posició, les atletes Sub16 van acabar 7es, i les femenines de la categoria Sub12 van finalitzar en 12è lloc. Els tres equips femenins van tenir molt protagonisme durant la jornada, a estones en posició de podi i amb atletes que van guanyar la prova com Ona Sansa (Sub14) a la perxa amb 2.40m o Mireia Redondo (Sub16) als 300 llisos amb un temps de 41''44.

Clàudia Botanch (Sub14) 2a a la llargada amb 4.30m, Nora Montolio (Sub14) 3a als 1000 obstacles arribant a meta amb 3'31''03, Carlota Tejero (Sub12) que va ser 2a al disc amb 17.89m o les atletes Sub16 Iris Garrido, 2a al 600 marcant 1'45''46 i Clara Ortiz de Landázuri, 3a al 1500 obstacles amb 5'49''83 van ser altres de les atletes més destacades del català de clubs, que amb la suma de totes les que formaven els equips, van arrodonir una jornada extraordinària tant pels resultats, com pel companyerisme i el que es viu en una competició d'equips.