3 medalles i 2 llocs de finalistes pels atletes del Club Atletisme Tarragona al Campionat de Catalunya Absolut

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 12 Sep 2023

El passat 8 i 9 de juny, 7 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Absolut celebrat a Tarragona.

Els atletes del conjunt tarragoní van aconseguir 2 medalles de plata i 1 medalla de bronze.

La Laurine Elisa Marimon, encara atleta de categoria sub20, va ser segona en el triple salt amb un millor salt de 12,62 metres, el que suposa MMT després d’una temporada amb molèsties físiques. La Mireia López també va millorar la seva marca de la temporada en els 100 metres tanques. López també es va penjar la medalla de plata amb un temps de 13,65 segons amb un vent en contra d'1,4 metres/segon.

La Clàudia Mir va ser tercera en els 400 metres tanques amb un temps de 1’02”63.

El Marc Suárez, debutant en un Campionat de Catalunya absolut sent un atleta sub16 de primer any, va ser sisè en els 5000 metres marxa amb un temps de 24’30”42. La Bàrbara Pintado també aconseguia lloc de finalista en el llançament de disc. L'atleta màster va fer un millor llançament de 36,53 metres, que li va donar la setena plaça.

La Laura Yan Solé i el Pol Aixalà van ser semifinalistes en les seves respectives proves. Solé en els 200 metres llisos amb un temps de 26,08 segons i Aixalà, en els 400 metres tanques amb un temps de 57,79 segons sent atleta sub20.