Inici entrenaments 2023-2024

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 19 Sep 2023
Whatsapp

Estem a punt per començar una nova temporada de la nostra escola. El dimarts 19 de setembre comencem amb il·lusions renovades i esperem als més joves de la família a la pista d'atletisme municipal de Campclar a les 17h45.

En la mesura que es pugui, us demanem que els nens i nenes arribin puntuals amb roba d'esport i calçat esportiu còmode. També seria bo que portessin aigua. Les instal·lacions disposen de vestuaris per a canviar-se i si així ho desitgeu dutxar-s'hi un cop finalitzat l'entrenament

Els monitors i monitores estarem a la porta d'accés una mica abans per recollir els nens i nenes i donar-vos la benvinguda. Heu de saber que els familiars no podreu accedir a l'interior de l'estadi per norma de la instal·lació, però podreu veure l'activitat des de la graderia de les pistes si ho desitgeu.

Us preguem que totes les vostres consultes les feu al final de l'entrenament, quan els monitors surtin a acompanyar als nens i nenes, tot recordant que els minis acaben a les 19h i la resta de grups a les 19h15.

En uns dies us convocarem a una reunió informativa a les mateixes pistes per tal que coneixeu la nova temporada, el projecte de l'escola i ens consulteu el que considereu.

 
Per tal que sigueu coneixedors dels monitors i monitores que estaran aquesta temporada amb els vostres fills/es, us mostrem l'estructura del monitoratge de l'escola:
  • Minis: Ruth Prats, Laia Aldave i Pep Aldave
  • Sub10: Lucía Vega i Ana Cabello
  • Sub12: Dídac Rios i Carla Gonzàlez
  • Sub14: Bernat Rocamora i Clàudia Mir
  • Sub16: Nerea Lago i Jan Monserrate