3 medalles pel CA Tarragona en el Campionat de Catalunya Indoor Sub18

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 12 Feb 2024

El 10 de febrer es va celebrar a la Pista Coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya Indoor de la categoria Sub18, on van participar set atletes del Club Atletisme Tarragona.

En la classificació masculina van destacar Lluc Subirós i Víctor Jiménez en proclamar-se campions de Catalunya en la perxa i en la llargada respectivament. Jiménez va aconseguir un salt de 6.52 metres, mentre que Subirós va superar el llistó amb una marca de 4.10 metres. L’atleta Lluc Subirós també va obtenir una quarta posició al pes amb una marca de 12.87 metres.

Pau Crespo es va penjar la medalla de bronze al pes, després de realitzar un últim llançament de 12.98 metres.

També vam rebre la participació d’Unai Ortíz i de Matías Hernández en la prova de salt d’alçada i 60 tanques respectivament. Ortíz va finalitzar setè superant el llistó en 1.75 metres i Hernández va arribar sisè a les semifinals amb un temps de 9.26 segons.

D’altra banda, Sofía Rubio i Mireia Redondo van representar al CA Tarragona en la classificació femenina.

L’atleta Sofia Rubio va aconseguir una quarta posició en el campionat de salt d’alçada amb una marca de 1.59 metres, mentre Mireia es va proclamar cinquena en la final dels 400 metres amb un temps de 1:02.10.