El CA Tarragona puja al podi al Campionat d'Espanya de Marxa en Ruta

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 25 Feb 2024
Whatsapp

Aquest cap de setmana es va celebrar a Zaragoza el Campionat d'Espanya en ruta i el Campionat d'Espanya en ruta per federacions autonòmiques sub16 i sub20. Hi van participar tres atletes del CA Tarragona: Júlia Suárez, Marc Suárez i Natalia Lorenzo. Els germans Suárez van participar-hi tant individualment i com representant a Catalunya al Campionat per federacions.

El Marc Suárez es va proclamar campió d'Espanya en categoria sub16 en finalitzar els 5 km marxa amb un temps de 22 minuts i 32 segons. Aquesta marca suposa una rebaixa de la seva anterior marca personal. A més a més, el Marc va ser seleccionat per representar Catalunya en categoria sub16 i la selecció catalana es va proclamar campiona d'Espanya.

D'altra banda, la Júlia Suárez va ser tercera d'Espanya en la categoria sub20 en finalitzar els 10 km marxa amb un temps de 50 minuts i 17 segons, aconseguint la mínima pel mundial. A més a més, la Júlia va ser seleccionada per representar Catalunya en categoria sub20.. La selecció catalana sub20 també va pujar al més alt del podi.

Finalment, la Natalia Lorenzo, de la categoria Sub20, va debutar al Campionat d’Espanya de marxa en ruta on va aconseguir una millora de la seva marca personal, arribant a meta en un temps de 58 minuts i 50 segons en els 10Km.