7 medalles pel CA Tarragona en el Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23

Imatge de Lucía Vega Martínez
Lucía Vega Martínez 18 Jun 2024

El passat 15 i 16 de juny, 7 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23 celebrat a Manresa.

Els atletes del conjunt tarragoní van aconseguir 3 medalles d’or,  2 medalles de plata i 2 medalles de bronze.

En la categoria absoluta, destaca Mireia López que es va proclamar Campiona de Catalunya dels 100 metres tanques amb un temps de 13.34, aconseguint una millora de la seva actual marca personal.

Clàudia Mir va proclamar-se Campiona de Catalunya Sub 23 i quarta absoluta en els 400 metres tanques amb 1:03.31.

A més, Laurine Elisa Marimón també es va penjar la medalla d’or en la prova de triple salt sub 23 i la de plata en la categoria absoluta amb un salt de 12.78 metres.

Carla Gonzàlez, l’atleta entrenada per David Lago, també va aconseguir més d’un podi. La fondista va ser tercera absoluta i subcampiona de Catalunya de la categoria Sub 23 en 3000 metres obstacles aturant el cronòmetre en 11:32.74. Va aconseguir una darrera medalla de bronze en els 5000 metres en la categoria Sub 23 amb un temps de 18:32.21. Gonzàlez va millorar en ambdues proves la seva marca personal.

Marc Súarez, el jove atleta de la categoria Sub 16, en la prova dels 5000 metres marxa va aconseguir una quarta posició absoluta en els campionats amb 22:09.60.

Aleix Lago va participar en la prova dels 800 metres llisos amb un temps de 1:53.21 aconseguint una cinquena posició en la categoria Sub 23 i una novena en l’absoluta.

Finalment, Bàrbara Pintado va ser vuitena absoluta en la prova de llançament de disc amb un llançament de 35.36 metres.