Laurine aconsegueix medalla de plata al Campionat d'Espanya Sub 23

Imatge de Lucía Vega Martínez
Lucía Vega Martínez 17 Jul 2024

Els dies 13 i 14 de juliol es va celebrar a Burgos el Campionat d’Espanya Sub 23. El CA Tarragona va estar representat per quatre atletes que havien aconseguit la mínima per a poder accedir a la competició.

Laurine Elisa Marimon destaca la seva medalla de plata en la prova de triple salt. L’atleta va aconseguir proclamar-se Subcampiona d’Espanya gràcies a un quart salt de 12.91 metres.

Clàudia Mir va arribar a la final dels 400 metres tanques i finalment va ser sisena amb un temps de 1:03.15.

Carla Gonzàlez, la fondista entrenada per David Lago, va ser setena en els 3000 metres obstacles amb 11:34.21, molt a prop de la seva marca personal.

Finalment, Aleix Lago es va quedar a les portes de la final dels 800 metres amb un temps de 1:51.94.