Marc José campió en el 2n Criterium Nacional Cadet a Madrid

El passat dia 12 de juliol es va disputar a Majadaonda (Madrid) el 2n Criterium Nacional Cadet on hi participaven els millors atletes cadets
de l'estat espanyol. Els atletes amb millors marques de la
present temporada eran invitats per la Real Federacion Española de Atletismo i on la resta havien de presentar solicitud per participar-hi.

Marc Jose Díaz, del Club Atletisme tarragona, estava invitat a la
prova de 100 metres tanques de la qual encapçala  el ranking nacional amb
una marca de 13 segons 50 centesimes (actual Record de Catalunya). L'atleta tarragoní s'impossà en la cursa, després de visionar la foto-finish,  amb una marca de 13 segons
49 (ventòs) centèssimes arribant igualat amb l'atleta Alberto Leyva del
Alcobendas. En la cursa en Marc va haver de remontar des de la primera
tanca, i es va fer amb la victòria en els darrers metres.

Hem de
recordar que en Marc José es tambe el actual recordman nacional cadet
de 60 metres tanques amb una marca de 8 segons 31 centèssimes.

D'altra banda en el marc dels Campionats d'Espanya Promesa, Anna Solé particià en els 100 i els 200 metres llisos. Solé, es va poder classificar a la final de 100 ja que va assolir el 8è millor temps (12.44) finalment en la final amb un temps de 12.84 va quedar 8a igual que en els 200 metres llisos va quedar amb un temps de 26.33