Aragonès tanca amb èxit la temporada de Cros

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 20 Mar 2006
Whatsapp
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès finalitzà en una brillant onzena posició final en la cursa de categoria promesa del Campionat d'Espanya de Cros, que es disputà aquest diumenge en la localitat asturiana de La morgal-Llanera. Aragonès va recòrrer els vuit kilòmetres de la cursa amb un temps de 31.14, en una prova en la que s'imposava amb autoritat l'atleta d'Extremadura Maria Teresa Urbina, amb 28.16. L'excel.lent classificació de l'atleta tarragonina va facilitar la victòria de l'equip català en la classificació per equips, per davant dels equips de Madrid i Extremadura.

Aragonès, que debutava enguany en la categoria promesa, per a atletes de 19 a 22 anys, tanca amb aquesta cursa una excel.lent temporada de cros, en la que ha aconseguit importants resultats, amb victòries a les curses de Valls i La Canonja i en la que s'ha proclamat campiona de Catalunya de Cross Universitari.