Pere Pardines, sotscampió d'Espanya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 03 Jun 2008

L'atleta i entrenador del Club Atletisme Tarragona Pere Pardines va assolir un nou èxit aquest cap de setmana en proclamar-se sotscampió d'Espanya de proves combinades en la categoria M-40 en el marc del Campionat d'Espanya de Veterans disputat a Cartagena. Pardines, de 43 anys, va finalitzar la prova amb una marca de 4.453 punts, amb el que va assolir el seu tercer podi consecutiu en els tres darrers anys en aquesta competició, el vencedor de la qual fou Alfonso Iglesias, de l'AA Moratalaz.
L'atleta tarragoní va mantenir un nivell força regular al llarg de tot el concurs, amb marques especialment rellevants en les proves del salt d'alçada (1,82 metres), el salt de llargada (5,74 metres) o els 1.500 metres, amb 4.56.