Bons Resultats a La Canonja

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 27 Jan 2010
Whatsapp
Aquest passat diumenge 24 de gener, es realitzava el Cros Comarcal de la Canonja amb molta participació dels atletes de l'escola del CAT i dels més grans en la cursa sènior un total de 25 atletes van acabar les seves respectives curses.

Les actuacions més destacades de l'escola van donar-se en la cursa pre-benjamí femení del 2002 on hi van participar fins a 7 atletes de l'entitat, assolint les primeres posicions, Carla Berenguel segona, i Mar Vázquez tercera, seguides molt de prop per Marta Ros, Laura Mascarell, Maria Falcó, Berta Prados i Maria Fernandez.

En la categoria masculina per la mateixa edat, Aleix Lago assolia la 2a posició, Edgar José i Andriy Rafi ocupaven les posicions 21 i 22 respectivament.

Mireia López en la cursa benjamí entrava en 4a posició, 9a per Nerea Lago, 14a per Montse Montañes i 29a Marina Flores. Pel que fa a la categoria masculina Joaquim Moreno aconseguia una molt bona 5a posició.

En la categoria aleví femení bons resultats d'Alicia Vázquez 9a i Andrea López 15a i en la categoria masculina Xavier Ros aconseguia la 2a posició.

Els més petits també van tenir la seva oportunitat en la cursa de Minis, Hugo Berenguel arribava en 11a posició seguit d'aprop per Nil Pinyol 13è i Alex Ortega en 41a.

Exceŀlents resultats doncs per concloure la temporada de Cros Escolar de les comarques de Tarragona, amb molta activitat des de novembre i una alta participació dels nens, que també van rebre el premi per la classificació de la lliga comarcal, ara ja, l'activitat de l'escola es centrarà principalment en les competicions de pista tant individuals, com per equips i de relleus.