Marc José Campió de Catalunya Juvenil en 60 metres tanques

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 01 Mar 2010
Medalla d'or per a l'atleta del Club Atletisme Tarragona Marc José Díaz en el Campionat de Catalunya Juvenil que es celebrà el passat 28 de febrer a Vilafranca. L'atleta, que encapçala el rànquing espanyol de la temporada es va imposar a la seva serie de semifinals amb un temps de 8.44. En la final va marcar un temps de 8.10, el seu tercer millor registre de la temporada, suficient per adjudicar-se la medalla d'or, per davant de Marcel Moliner (Girona CB-CAP) i de Jesus Castillo (Cornellà Atl.).

En la categoria femenina Núria Torredemé participava també en els 60 metres tanques un aconseguia superar la seva marca personal, amb 10.18, insuficient però per accedir a la final. La final que si disputava era la de 60 metres llisos, on hi accedia marcant un temps de 8.51 en semifinals, finalment Núria era 7a amb un temps de 8.48.

D'altra banda aquest cap de setmana també hi ha hagut activitats de ruta, on es celebrava la I Mitja Marató de Cambrils amb molta representació lila. on l'atleta Pedro Ortega, que es troba ja preparant la temporada de pista, aconseguia una molt bona 5a posició amb un temps de 1:13:39. Juan Manuel Nieto 19è amb 1:18:52 van ser els més destacats. En la categoria femenina, Natalia Rakislova era 10a amb un temps de 1:40:20 i participava dins el Campionat de Catalunya Universitari de Mitja Marató representant la URV.

Paraŀlelament es disputava una prova de 10Km amb també molta representació lila. els més destacats van ser Víctor González que era 7è amb 34:05, Josep Antoni Girones 36:15 i Xavi Moreno 36:15