Pedro Ortega torna a batre el seu propi rècord en la Mitja Marató de Tarragona

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 04 Dec 2010

Un temps de 1h 09' 50" va marcar Pedro Ortega (CA Tarragona), que aconseguia batre el rècord del club en Mitja Marató i la 4a posició en la Mitja de Tarragona del passat diumenge 28 de novembre. Ortega es va mantenir amb el grup capdavanter fins a poc d'arribar a la meta, el grup format per Ivan Espílez que acabaria imposant-se al ghanès Paul Sie en l'últim tram, Xifré també aprofitar per marcar distàncies amb Ortega que li tragué 10 segons.

A més a més d'Ortega fins a 23 atletes del CA Tarragona van acabar la cursa, Víctor González aconseguia també una marca personal amb un temps de 1h 13' 01" (oficial, doncs va tenir problemes amb el seu xip) i la 9a posició general, Tonyo Gironès era 22è amb 1h 16' 14", Raul Torralba 26è amb 1h 16' 41" i Fernando Flores era 35è amb 1h 17' 56", aquests 5 atletes puntuaven per equips i feien pujar el CAT al podi aconseguint la 2a posició per darrere del Runnersworld Atletisme.