Plata per Marc Jos

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 20 Jun 2011

Fotografia de Joaquim ErtaAquest passat cap de setmana es disputaven els Campionats de Catalunya Cadet a Vic, Junior i Promesa a la pista de la Mar Bella a Barcelona, siutada al costat del mar, les condicions per a les proves no eren les més adequades amb el fort vent que hi havia, però tot i així els atletes tarragonins del Club Atletisme Tarragona van tenir un paper destacat.

Marc José, l'especialista en tanques no va tenir problemes per classificar-se per la final imposant-se de forma còmode en la primera semifinal amb un temps de 14.93. En la tot i els problemes amb les últimes tanques va poder mantenir la segona posició amb un temps de 15.36, el guanyador va ser Arnau Erta amb 14.84.

Sílvia Gutierrez era 7a també en la prova de tanques curtes, despres de quedar 3a en la seva semifinal amb un temps de 16.16, lluny de la seva millor marca, la final amb un fort vent de -4.5 en contra va ser 7a, sense referencies de temps degut a la fallida de la foto-finish. La mateixa Sílvia tornava a superar la barrera dels 5 metres i fou 5a en el concurs de Salt de Llargada amb un millor salt de 5.02 m.

En la prova de 200 llisos participava Marta Font, que fou 6a amb una nova marca personal, tot i el vent en contra, Font feia un temps de 29"90.

Pel que fa al Campionat Promesa, Bernat Rocamora era l'únic representant del CA Tarragona, va ser 4t als 100 llisos amb 12.02 i 6è als 200 amb un temps de 24"07.

En la categoria cadet, la competició disputada dissabte 18 a Vic va ser molt bona per a les dues atletes del CA Tarragona, María Álvarez en el salt d'alçada era 5a i superava el llisto de 1,54, fet que suposava una marca personal i mínima per als Campionats d'Espanya cadet del proper cap de setmana a Castelló. En la prova de 3000 llisos, Mireia Molné realitzava una marca de 12'44"10, millorant la seva marca personal, fet que li va valer per ser 6a de Catalunya