34ena edició de la cursa de l'Espluga de Francolí

Imatge de Jorge de Andres  Sanchez
Jorge de Andres Sanchez 01 Aug 2011
Whatsapp

El dissabte 30 de juliol quasi bé 900 atletes van disputar la 34ava edició de la clàssica cursa de l'Espluga de Francolí, de 15 km, sota unes condicions climatològiques bastant favorables, ja que no feia un excessiu calor i va bufar una marinada moderada que refrescava l'ambient. La cursa de l’Espluga és l'última cursa important de la temporada de ruta en el calendari català i habitualment en aquesta prenen part alguns dels seus dominadors. Els noms que van copar els podis són simptomàtics del nivell de la participació. En categoria masculina va estar compost per Omar Oughzif (1er), Mohamed Benhmbarka (2on) i Khalid El Aamri (3er). En categoria femenina les vencedores han estat Txell Calduch (1era), Marta Galimany (2ona) i Inma Lebedieva (3era).

La participació del Club Atletisme Tarragona va ser especialment destacada, aconseguint la segona posició per equips masculins per darrere de l'AA Xafatolls. A nivell individual cal destacar el top ten (vuitè lloc) de Pedro Ortega amb un temps de 51:16, molt meritori per a un recorregut tan dur com el de l'Espluga. Altres atletes del CAT que també van prendre part de la prova van ser: Jorge de Andres (18è), Fernando Flores (30è), Josep Antoni Gironès (44è), Raul Torralba (128è), Cesar Esteban Cerezuela (191e), Jordi Matamoros (192è ), Jordi Miro (230è), Emili Barberán (258è) Agustí Garcia (478è) i Carles Peiret (500è).