Gran participació i bons resultats en l'estrena a Vila-seca

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 07 Nov 2011

29è Cros Vilaseca nov2011 7Una matinal grisa i amb pluja constant va acompanyar el passat diumenge 6 de novembre en el 29è Cros de Vila-Seca, no obstant, la participació del Club Atletisme Tarragona va rondar els 60 atletes des de pre-benjamí a veterans.

La primera cursa que es va disputar va ser la de Veterans (+35 anys), conjuntament amb les categories juvenil (95-96) i junior (93-94). Tonyo Gironès (CA Tarragona) va imposar el seu ritme des del principi, seguit de prop, en un primer moment d'alguns atletes juvenils, a mesura que avançava la cursa la victòria va estar clara, Gironès va parar el crono en 19'33" seguit pel seu company Fernando Flores que va ser segon (primer M40), 5è va ser Jose Fco. Garcia, 8è Victor Lopez, 9è Emili Barberan, 12è Pere Pardines, 12è Joan Domingo i 14è Enrique Hernandez que va guanyar en la categoria M60. Per la seva banda Pau Cervelló va ser 6è en la cursa Júnior i en categoria Juvenil Femení, Núria Torrademe va ser 3a.

En el torn de les categories de promoció, grans actuacions també per part de la canalla. Alicia Vázquez era 7a i Andrea Lopez 19a en la cursa infantil mentres que Mireia Molne era 6a i Anna Esparza 10a en la cursa cadet. En nois infantils, va debutar Yann-Luca Olivier amb una molt bona 9a posició.

En les curses aleví femení victòria incontestable de Marta Targa, on Sira Bo era 6a seguida de Mireia Lopez i Anna Jové, que debutava, al igual que Júlia Caixal, 11a, Monse Montañes 13 i Laia Domingo 14, Nerea Lago era 19a. En categoria aleví un altre debut, el de Gerar Parera que era 7è.

Pel que fa les categories benjamí, Aleix Lago s'imposava en la masculina, Juan Gonzalez era 7è. Nil Pinyol 26è, seguit per Lucas Tapia, Edgar Jose i 43a posició per a David Bonnin. En la femenina, Mar Vázquez era 3a, 6è lloc per a Paula Garcia, 14 Laura Mascarell, Berta Sanchz era la 22, seguida per Marina Burjales, Berta Pardines, Maria Falcó. Paula Masdeu que també debutava era la 29a. 32è lloc per a Judit Royo i 35è per a Marina Cadena.

En les categories més petites, Emma Climent era 4à en la del 2004. En la de nascuts el 2005, Natalia Sànchez guanyava la seva cursa, mentre que Olivia Nolla era 7a. En la masculina, pujava al podi també Ruben Paredes, que era 3r, Carlos Portillo era 13è, Jesus Gonzales 21è.29è Cros Vilaseca nov2011 18

Victòria també en la del 2006, d'Alex Garcia, on Hector Bonnin era 14è i finalment en la del 2007 Alejandro Portillo era 6è, Roger Bo 9e seguit per Bernat López.

Un cop finalitzades les curses dels més petits, es va fer la cursa absoluta, junt amb les categories promeses, Pedro Ortega va ser 7è, mentre que Isidre López i Dídac Ríos van ser 15è i 16è respectivament.

Podeu trobar els resultats complets i les fotografies en les seccions corresponents