Pedro Ortega puja al podi de la Sant Silvestre de Tarragona

Imatge de Dídac Ríos Meseguer
Dídac Ríos Meseguer 01 Jan 2012

Adrià Vilà l'atleta promesa del JA Sabadell, seguit de Juan Carlos Xifre (Estival Park) i Pedro Ortega (CA Tarragona) guarnien el podi de la Sant Silvestre de Tarragona, i ja van 8 edicions, en un recorregut atípic de 9 km per la zona portuaria i el barri del Serrallo de la nostra ciutat. Novament la participació del CA Tarragona, que aportava més d'una trentena de socis entre organització i corredors, era més que destacada. Pere Gomès era 9è, Fernando Flores 13è i Tonyo Gironès 18è destacaven d'entre els 20 capdavanters.

En categoria femenina el podi el van formar primer Marta Camps (Aletes d'Altafulla), seguida de Laura Garciarenas (Esportistes Tarragona) i Alicia Bergada (CA Track Top-Line). Pel que fa a l'actuació del CAT, la més destacada va ser la jove atleta cadet, Mireia Molné que va entrar en 33a posició, Bea Montull la 91a, Maria Montañes la 145 i Seida Bernal la 228.

Però el CA Tarragona va ser present a més llocs, Víctor González s'imposava en la V San Silvestre Guardense de Guardo (Paléncia) i Jorge de Andrès era 4t en la III Sant Silvestre de Reus , Jose Fco Garcia participava en la San Silvestre de Barbastro, Júlia Ollé era la 70 en la Cursa dels Nassos (Barcelona)