Els benjamins i benjamines... no es pot demanar més

Imatge de José Miguel Martín Álvarez
José Miguel Martín Álvarez 27 May 2012

El dissabte va disputar-se la jornada prèvia classificatòria del Campionat de Catalunya Benjamí. Més que una notícia això vol ser un agraïment a tots els nens i nenes del club que van participar i a qui la sort no els va acompanyar. No vull treure mèrit als atletes de tota Catalunya que van classificar-se per la Final, però la sort no va estar al costat dels nostres atletes... i ara entendreu el que us vull dir.
La Paula Garcia va fer marca personal als 1000 metres millorant la seva marca de la temporada en gairebé 10 segons i es va quedar a tant sols 69 centèsimes de la marca de classificació i als 60 metres va fer una gran marca de 10"50.
La Marina Burjalés va fer 10"45 i va fer marca personal de la temporada a la prova de 60 metres llisos, però no va ser suficient
El Hugo Berenguel va haver de superar-se en gairebé de 4 metres en llançament de pilota, fent 25,22, per tal de classificar-se per la final.
L´Emma Climent també va fer marca personal el salt d'alçada al saltar 0,96 i es va quedar a només una alçada de la marca que va donar accés a la final (que va ser de 0,99).
El David Bonin va quedar-se a només 4 centímetres de la marca que permetia la participació a la final en salt de llargada fent la seva millor marca en saltar 3,15 i, com l'Emma, a una alçada en el concurs d'alçada i va ser el primer atleta en quedar-se fora de la final.
Només el Nil Pinyol va aconseguir la participació en les finals en les dos proves en que va participar, però per això va haver de fer marca personal en salt de llargada fins al 3,30 i saltar fins a 1,01 en l'alçada.
Ara entendreu que doni les gràcies... tots i totes van donar el millor de si mateixos, es van superar i no van perdre el somriure... cap entrenador no pot demanar més.