Podis dels 3 representants del CAT a l'Estatal de Veterans

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 03 Jul 2012
Whatsapp

El Club Atletisme Tarragona ha participat al Campionat d'Espanya de Veterans d'Águilas amb una representació de 3 atletes i tots ells han aconseguit pujar al podi.

La Joana Pinyol (F45) va quedar en tercera posició en la prova de javelina amb un millor llançament de 14,03m. Aquesta marca la va aconseguir en el seu primer intent i representa la seva millor marca personal en aquesta prova. La Joana també va participar en disc, on va llançar 15,07m en l'últim intent, quedant en quarta posició i en pes on va quedar sisena amb un llançament de 6,08m i fent un concurs molt regular.

En Lluis Sáez (M60) va guanyar la medalla d'or en salt de llargada amb un millor salt de 4,20m el que representa la seva millor marca de la temporada. En Lluis va ser segon en javelina; en aquesta prova va tenir molts problemes amb la caiguda del dard però que al final va poder solucionar i va aconseguir una marca de 25,55m.

En Josep Maria Mateo (M45) va aconseguir la medalla de plata en salt d'alçada prova en la que, tot i les molèsties físiques que arrossegava, va saltar per sobre dels 1,50m.