El CAT continua aportant medallistes a les combinades catalanes

Imatge de José Miguel Martín Álvarez
José Miguel Martín Álvarez 14 Jan 2013

Ja fa moltes temporades que el nostre club sempre ha aconseguit col·locar a algun atleta en els pòdiums del Campionats de Catalunya de Proves Combinades.

Aquest cap de setmana, en el Campionat de Catalunya de Proves combinades Absolut i Promesa disputat a Sabadell, el CAT estava representat pel Robert Romaní i l’Anna Solé en la categoria Absolut.

L’Anna va assolir la tercera posició en categoria femenina amb 3.091 punts. Qualitat i ganes de fer li van recompensar en 9.86 a 60 m. tanques,1.60 a alçada, 8.86 a pes, 5.12 a llargada i 2:40.23 las 800 m. llisos.

El Robert va tenir mala sort i una lesió  li va fer retirar-se de la competició mentre disputava la darrera prova de la primera jornada.

Atletisme en estat pur... gairebé totes les disciplines del nostre esport representades en una sola competició, emoció, esforç i podi. És molt fàcil gaudir de l’atletisme amb aquests atletes.