Aniversari del Reus Ploms

JAdRi
Aquest dijous dia 1 de maig es disputarà a les instalacions del C.N. Reus Ploms el 75è aniversari d'aquest club. Un grapat dels nostres atletes assistiran al event en busca de marques mínimes i aconseguir uns bons resultats. El podium en les diferents proves està reconegut amb premis en metà lic. Aqui mateix podreu trobar els resultats de la competició.

Lliga 2003

Didac
El Club es situa a falta d'una jornada com a primer classificat en el Grup A de la 2º Divisió Catalana amb 3 punts de diferencia sobre el CN Montjuic. Més informació en la secció resultats o en la nota de premsa corresponent.
Podeu veure les fotografies de la primera jornada i tan aviat com pugui us oferiré un arxiu amb les clasificacions globals de la nostra divisió.

10.000 visites i 1º Jornada de Lliga

JAdRi
La web del Club Atletisme Tarragona ja ho aconseguit les 10.000 visites. Això es un fet més que destacable tenint en comte el poc temps que porta essent oficial. Tals visites, coincideixen amb l'inici de la lliga catalana... podría ser un bon símptoma pel club la coincidencia amb aquest fet??? Demà ho veurem.

1º Jornada de Lliga

JAdRi
Ja se sap l'hora de sortida d'aquest diumenge, direcció Granollers, degut a la disputa de la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs.
L'hora serà , les 8:15 del matí a Hisenda. La puntualitat es un requisit indispensable "com sempre".

Álvaro Sáez, bronze al Catal

lluis
L'Álvaro Sáez ha aconseguit aquest dissabte la medalla de bronze en la prova dels 100 metres llisos del Campionat Català Universitari d'atletisme en pista, amb una marca de 11.34 segons, i ha estat quart als 200 m amb uns excel.lents 23.00 segons, amb un vent en contra de 2.9 m/s. Didac Ciurana, s'ha classificat en onzena posició en la prova dels 800 metres, amb 2.06, mentre que en Javier Moreno s'ha retirat en la prova dels 800 metres.

Pista al Aire Lliure

Didac
Aquest cap de setmana es pren el primer contacte amb la Pista al aire lliure.
Per una banda Dissabte trobem els Campionats de Catalunya Universitaris, on els nostres atletes busquen mínimes per tal de guanyar uns credits i estudiar menys.
D'altra banda, s'organitzen a les pistes de Camp Clar un territorial de proves combinades on pendran part alguns atletes del nostre club.

Es pregua a la resta d'atletes que no tingui competició una col·laboració com a auxiliars aquest cap de setmana a les pistes de Camp Clar. Grà cies

Campionat Territorial de Proves Combinades

JAdRi
Com tots sabeu, d'aquí una setmana, 12 i 13 d'Abril, es disputarà a les pistes de Campclar, el Campionat Territorial de Proves Combinades. La prova comptarà amb la particià ció de nombrosos atletes del nostre club, així com la participació i ajuda de molts d'ells en les tasques de jutges auxiliars. Esperem que el Campionat es disputi amb les més òptimes condicions ambientals i amb el mà xim èxit possible en els resultats dels nostres atletes. Aquí mateix podreu consultar els resultats finals de la mateixa.