Control de Combinades a Igualada

JAdRi
Aquest cap de setmana es disputarà a les pistes municipals d'Igualada, un control de Proves Combinades và lid per les categories Juvenil, Junior, Promesa i Senior. Un total de 3 atletes del nostre club hi participaran per tal de buscar una millor marca que els dongui dret per a poder assistir als propers Campionats d'Espanya de l'especialitat. Carles Torra (Junior), Robert Romaní i Ferran Tortosa (Juvenils) en seran els nostres representants.

Segona jornada de lliga femenina

barbara
Degut a la pluja que va caure el dia 25 de Maig, el segon encontre de jornada final de lliga de segona divisió femenina i tercera masculina, que es tenia que disputar a les pistes de Mataró, es va haver de suspendre.
Ja se sap el dia en què es farà l'encontre, serà el dia 15 de Juny a les mateixes intal·lacions i amb el mateix horari.
Esperem que les nostres atletes del club puguin fer un bon paper, si més no, per fer bones marques. Ànims!!

Control Juvenil-Junior-Promesa

Didac
El control Juvenil-Junior-Promesa del 25 de Maig suspès a causa de la pluja passa a fer-se el dia 31 de Maig, fet que no alterarà el control del dia 1 de Juny a les mateixes instal.lacions.

D'altra banda el econtre de la final d'ascens de 2 divisio de la lliga catalana en que participaven algunes atletes nostres que també es va suspendre, encara no es sap que es farà .

FI DE LA INCERTESA

TXOMING
BE,ATLETES DEL CLUB, JA S´HA PRODUÏT LA FI DE L´INCERTESA KE PLANAVA SOBRE L´ESTAT DEL NOSTRE AMIC PEDRO.BE LA NOTICIA ES KE EN PEDRO TE EL LLIGAMENT ROTADOR DEL HOMBRO DRET, TRENCAT.ES A DIR ,KE VA VOLER COMPETIR A LA FINAL DE LA LLIGA ,SENSE SABER-HO ,AMB EL LLIGAMENT TRENCAT,I ENS VA AJUDAR MOLTISSIM PER A DUR LA AFERRISSADA LLUITA PER PUJAR A PRIMERA AL FINAL DE TOT,SENSE REBRE EL PREMI KE TOTS ESPERAVEM.JO,CREC KE L´ESPERIT DE SACRIFICI KE VA MOSTRAR EL NOSTRE AMIC S´ESTENGUI COM UNA LLANTIA D´OLI PER TOTS NOSALTRES I ENS AJUDI A SUPERAR L´ESTAT ANIMIC KE POTSER TE PART DEL NOSTRE EKIP .PER TANT,DESSITJEM UN RAPIDA RECUPERACI

No va poder ser

Didac
Tot i la bona actuació dels atletes del nostre petit pero Gran Club, ens vam quedar a 2.5 punts del 2º classificat, UA Barberà . És van aconseguir dues primeres posicions en 400 mts ll i en triple salt, aixi com varies marques personals, ara em de pensar en els compromisos més próxims i esperar l'any que bé on possiblement ens enfrontem amb el Club Gimnà stic Tarragona i el Reus Ploms.

Excel·lents resultats del C.A.T. al catal

JAdRi
El Club Atletisme Tarragona ha aconseguit uns molt bons resultats aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Probes Combinades disputat al estadi de Serrahima. Carles Torra ha estat medalla d'or i Francesc Ricart 5è en categoria junior, Robert Romaní plata, i Ferran Tortosa bronze en categoria juvenil, i Adrià Serres bronze en promesa i absolut masculí.