Expedicions als campionats d'aquest cap de setmana

Didac
Demà marxen cap a Zamora els Juvenils participants al Campionat d'Espanya Robert Romaní i Ferran Tortosa, tots dos a la prova d'octathló.

D'altra banda aquest cap de setmaana es disputa a Igualada el Campionat de Catalunya Junior on el Club es veurà representat en 19 proves. L'hora de sortida desde Tarragona del Disabte es 15.30 a Hisenda, res més a dir, porteu molta aigua i a vore si cauen medalles.

Sort a tots!

Campionat d'Espanya Juvenil i de Catalunya Junior

JAdRi
Ja han sortit les llistes dels escollits per a participar en el Campionat d'Espanya Juvenil a disputar aquest proper cap de setmana, 28 i 29 de juny, a la ciutat de Zamora. El nostre club estarà representat per 2 atletes en la disciplina de les proves combinades: Robert Romaní i Ferran Tortosa. Llistat d'atletes a: Juvenils. I horari de la competició a: Horari.
Simultaniament es disputarà a les pistes municipals d'Igualada el Campionat de Catalunya Junior, on els nostres atletes lluitaran per obtenir els millos resultats possibles. Normativa a :Juniors

Cursa Ciutat de Barber

Didac
El dia 13 de Junliol es celebra la IV Cursa Ciutat de Barberà Cursa Contra el Racisme, podeu descarregar-vos el reglament que conte els horaris de la Jornada.

Reglament Cursa BarberÃ

D'altra banda avui i demà es disputa el Campionat d'Espanya de Veterans a les pistes d'atletisme de Camp Clar.

Ranking catal

JAdRi
Pel que fa als atletes del club ocupen les següents posicions:
Álvaro Sáez: 21 als 100mll, 5 als 200mll i 39 als 400mll.
Carles Torra: 35 als 100mll, 25 als 400mll, 24 als 110mt, 25 a l'alçada, 36 a perxa i 17 a llargada.
Francesc Ricart 44 a 110mt, 29 a 400mt, 36 a llargada i 6 al decatló.
Robert Romaní 33 a llargada.
Pere Pardines 20 en decatló.
Jose Martín 7 en decatló.
Marc Forcadell 18 en 400mt.
Adrià Serres 45 en 100mll, 17 en 110mt, 39 en l'alçada, 8 en llargada, 47 en pes, 28 en disc, 24 en javelina i 3 en decatló.
Pedro Vacas 44 en disc i 29 en martell.
Carlos Ferrer 28 en 10.000mll.
Jose Fco. Garcia Navarrete 43 en 10.000mll.
Xabier San Juan 6 en l'alçada.

Ranking del club

JAdRi
Ja teniu a la vostra disposició, tant el ranking de la temporada com el ranking de tots els temps en el vostre menu d'usuari. Per tal de fer-se amb ell tan sols us heu de registrar i apareixerà en el menú. A base de que els resultats de les competicions en que participeu vagin essent oficials, s'anirà actualitzant, per tant a fer bones marques.

Carles Ferrer 3er a la XIV Pujada al Llorito

javi@@@
Avui diumenge dia 15 de juny s'ha disputat la XIV Pujada al Llorito, on han pres part un bon grapat d'atletes del Club Atletisme Tarragona. L'atleta Carles Ferrer ha quedat 3er en la classficació general, cal destacar també la 10ª posicíó de Nene. En l'apartat femení Mª Carmen Torné ha quedat en 5ª posició, i la seva germana Alba ha fet una destacada actuació. Notícies a: Atletisme.com i VilaWEB

Final de lliga

barbara
Bons resultats a la segona jornada final de lliga femenina per l'equip catalunya meridional ( que més ben dit avui només era CATarragona). La primera prova en realitzar-se ha sigut el martell on la Maria Bertran ha fet una millor marca de 31'96, fet que l'ha posat en tercera posició en acabar el concurs, per altra banda Bà rbara Pintado ha quedat cinquena amb una marca de 29'83. En la prova de 800m llisos, Ester Aragonès s'ha imposat en la seva serie amb una marca de 2'33".
Per acabar la Bà rbara també s'ha imposat en la prova de disc amb una millor marca de 33'99.
LLà stima que l'equip no pugui pujar de categoria... a veure si l'any que ve s'anima més gent perquè a principi de temporada tot pintava molt maco però després...
Apa à nims!!!!!!!!!!!!!