DEMA SI!!!

TXOMING
DEMA ES DE DEBO.DEMA SURTIRA EL NOSTRA AMIC A TVE 2.
AMB EL REPORTATGE DEDICAT A LA DECATLO.REPRESENTA QUE SERA TOTA LA HORA.TOTA L´ESTONA VEIEN ELS NOSTRES COLORS AL DAVANT DE TOTS ,TE KE SER UN GOIG INMENS.
BE PREPARU ELS VIDEUS I ESTEU A PUNT KE SURT EL NOSTRE CARLES...PELS KE NO HO HAGUEU VIST.
JO COM JA HO VAIG VEURE EN DIRECTE DONCS SERA UNA MOVIOLA,NO PERE NO JOSE?JIJIJI.

19ena Mitja Marathon Internacional del Baix Pened

Pishaa
19ena Mitja Marathon Internacional del Baix Penedès El Vendrell a les 9 hores del matí. Els interesats del Club que li diguin al Carlos ja que si es fa l´inscripció conjunta com a Club i son mes de 5 hi ha descomte.


Carlos --> karlosxiii@hotmail.com

JAdRi
Avui dia 5 de Novembre s´ha disputat el Trofeu Social del club, amb un gran número de socis i atletes aliens a l´entitat, com ara del Club Atletisme Vilaseca.. El vent ha estat el factor dominant en el trancurs de les diferents proves. Per tant, gran èxit del Trofeu Social, que es recupera després de diversos anys sense fer-lo, i amb grans expectatives d´introduir-lo dins el calendari de les festes de Santa Tecla del any 2004.

Assamblea de socis

JAdRi
Avui dia 4 d´Octubre de 2003 s´ha celebrat una Assamblea de socis, aproximadament uns 30, per tal de tractar els temes d´actualitat del entorn del nostre club. Entre tots ells han destacat: pressupost, Trofeu Social i eleccions, entre motls d´altres.