Fin de semana p

Nene
Este próximo fin de semana los fondistas del CAT van a estar en diversos frentes. El sábado al medio día, el equipo junior femenino (Anabel, Ester y Anna), que nos representará en el Cto. de España de Clubs, afinará su puesta a punto en el Campionat de Catalunya de Cross individual. Serán acompañadas por la juvenil Eulalia y por los seniros Samuel y Txomin.

El sábado por la tarde, en las pistas de Vilafranca, en el Campionat de Catalunya de Veterans, tendremos compitiendo en el 3000 m.l. a Alex y Nene.

Y ya el domingo, también estaremos representados por unos cuantos atletas en la Mitja Marató de Granollers.

1

Didac
Ara fa un any, sorgia la web tal i com la coneixem ara, el fet que no funciones ahir diumenge 25 es ara per ara desconegut, pero el fet es que el dia del seu aniversari, funciona perfectament.


Per donar a coneixer una mica de detalls podem destacar que actualment son 75 els usuaris registrats a la web i que poden fer ple us dels serveis que oferim.


La web en un any ha tingut un total de 37495 visites reals (fins ahir 25 Gener del 2004), tot i que no va funcionar durant la major part del dia nomes es van poder contabilitzar 5 visites.


El dia de major activitat va ser el 16 de Març amb 447 visites reals, dia que coincidia amb el campionat d´espanya juvenil de pista coberta


El nombre de visites diaries es, calculant la mitjana, aproximadament 102.7 i el nombre de visites actives en un dia ...

LLOC DE CONCENTRACI

TXOMING
DIUMENGE TOTS A HISENDA .A LES 8 DEL MATI ,PER ANAR A VILAFRANCA.HEM DE RECOLZAR AL NOSTRE EKIP.I FER VEURE KE SOM UNICS..AMICS, NOVIS,NUVIES..TOTS CAP ALLI.UNA INTENCI