Atletes seleccionats pel sub-23

JAdRi
Els atletes del CAT seleccionats per a competir en el campionat de delegacions territorials d´aquest proper dissabte son els següents:
- Marc Forcadell en 60mll
- Jaume Puigbarraca en 800mll
- Adri

Competicions d'alt nivell aquest 28 i 29 de febrer

JAdRi
Carles Torra al internacional de proves combinades, Annabel Martí al nacional de cros, Anna Solé al autonòmic de proves combinades... son alguns dels atletes que competiran aquest proper cap de setmana en les diferents competicions, a part del encontre per delegacions territorials que es disputa la tarde del dia 28 de febrer, i que aplegarà nombrosos atletes de la nostra entitat.

Campionat de Catalunya universitari de cros

JAdRi
Aquest cap de setmana es disputa en terres de Ripollet, el Campionat de Catalunya univesritari de cros, en el qual, un grapat d´atletes del nostre club, tant en categoria masculina com femenina, hi pendran part amb series aspiracions de classificar-se pel campionat nacional.

Catal

Didac
Aquest CAT de setmana també es disputa el campionat de catalunya Junior de pista coberta on el club estar

Les juniors del CAT al Campionat d'Espanya de Cross per Clubs i la resta de competicions.

Nene
Aquest proper cap de setmana, l´equip junior femení del CAT disputarà el 39é. Campionat d´Espanya de Cross per Clubs. La fita a la ciutat de Cáceres a les 11 hores del matí.

Així tantmateix, una representació d´atletes i de socis amics del CAT aniran a disputar la Mitja Marató de Gavà , important cursa de ruta del calendari català i nacional.

I per últim, també tindrem representació en el XVL Cross de Marcel.lí Genér, que es disputarà a la ciutat de Reus.

El CAT segueix competint en els importants esdeveniments atlètics que tenen lloc tots els caps de setmana, deixant palés l´óptim rendiment dels seus atletes setmana darrera setmana.