Fase pr

JAdRi
Ja s´ha publicat el llistat definitu dels atletes amb mínima autonòmica per a poder participar en la fase prèvia del Campionat de Catalunya en categoria cadet.
Els atletes cadets seleccionats del CAT son els següents:

- Álvaro Marco: 100mt, alçada i llargada.
- Bernat Rocamora: 1500 metres obstacles
- Agustí Oriol: alçada, llargada i triple
- Gerard Aluja: 5000 metres marxa

La competició tindr

Special Olympics

Didac
La Federació Catalana d´Esports per a Disminuïts Psíquics -ACELL -Special Olympics i l´Ajuntament de Badalona estan organitzant la VII edició dels Jocs Esportius Catalans ACELL - Special Olympics, que enguany es celebraran a la ciutat de Badalona els dies 10, 11, 12 i 13 del mes de juny.


Per portar endavant aquesta organització ens cal la participació extremadament valuosa de 1000 voluntaris per cobrir necessitats en les competicions esportives, en les activitats de lleure, en temes de transports, en temes administratius, en temes de protocol, en temes de premsa, en temes de recepció als equips participants i en altres molts temes més.


Volem amb aquestes línies fer-te arribar la possibilitat de col·laborar amb un esdeveniment esportiu en el qual hi participaran com a protagoni...

El CAT, el millor club de Catalunya en combinades amb 5 medalles

JAdRi
El Club Atletisme Tarragona ha acaparat el podium de les proves combinades en el Campionat de Catalunya disputat aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de maig, a l´estadi Joan Serrahima de Barcelona.
Carles Torra ha estat proclamat campió de catalunya en categoria junior amb 6503 punts, marca personal, Robert Romaní (junior) i Anna Solé (juvenil), sots-campions de catalunya també amb marca personal els 2. Adri

El CAT segon a la Lliga Catalana

JAdRi
El Club Atletisme Tarragona va acabar, aquest cap de setmana, la seva participació en la lliga catalana de clubs en 2º divisió, competint en la fase d´ascens a 1º divisió.
El club tarragoní va aconseguí una molt bona segona posició, que sap a poc després de les esperançes que hi havia ficades aquest any per aconseguir l´ascens de categoria.
La competició va estar marcada per varies lesions e infortunis, que varen ocasionar el el CA Granollers aconseguís finalment la primera posició i ascens directe a la 1º categoria catalana.
Val a dir, que el Granollers també va aconseguir la primera posició en la fase prèvia, i es plantejava com el clar favorit a la victoria final.